top of page

Injektionsbehandlingar

Restylane-fillers

0,5 ml: 2200 kr

1 ml: 4000 kr 

2 ml: 7800 kr

Besöket börjar med en konsultation där vi diskuterar vilken behandling som är aktuell med hänsyn till hudtyp och personliga önskemål. Sedan fylls en hälsodeklaration i för att försäkra sig om att det inte finns några risker eller hinder för önskad behandling. Efter genomgången injiceras hyaluronsyra i små mängder under huden. För att uppnå bästa behandlingsresultat får du information och skötselråd med dig hem efter besöket.

  • Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen, i bland annat i leder och hud, och har en geléaktig konsistens.
     

  • Effekterna av hyaluronsyran är säkra och välbeprövade. Därför är denna fillertyp den mest använda i världen.
     

  • Behandlingen är inte permanent utan bryts så småningom ner av kroppen. Hållbarheten är individuell och beror bland annat på vilket område som behandlas. Ju fler injektioner du gjort tidigare desto längre är hållbarheten av framtida behandlingar.

Botulinumtoxin/”Botox”

1 område: 3000 kr 

2 områden: 4500 kr

3 områden: 5500 kr

På Avenirestetik genomför vi rynkbehandling med Botulinumtoxin på bl a "argrynkan", pannrynkor och "kråksparkar".

Botulinumtoxin är ett välbeprövat läkemedel som använts länge inom sjukvården för att exempelvis behandla migrän men dess effekter används också inom skönhetsbranschen. Botulinumtoxin blockerar nervimpulsen till muskeln där den oönskade rynkan/linjen finns. När muskeln slappnar av får också rynkan en chans att läka ut. Huden blir mjukare och slätare ca 3-5 dagar efter behandlingen. Ett återbesök bokas två veckor efter behandlingen för uppföljning och eventuella korrigeringar.

Restylane_Klinik_2020_Black_SE.jpg
bottom of page